Monica Anghel, desfigurată la propriu. Ce a pățit îndrăgita artistă

0

Monica Anghel a trecut prin momente crunte după ce a mers la călărie și a avut un accident. Artista a postat pe contul de socializare o fotografie prin care și-a șocat atât apropiații cât și fanii.

Monica Anghel a fost efectiv desfigurată după ce, într-un moment de neatenție din partea vedetei, a căzut de pe cal. Mai apoi, artista a explicat cum s-a întâmplat totul în cadrul unui interviu.

”Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziţionat încă un cal şi eu m-am dus în vizită şi am încălecat şi am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, şi nici nu cunoşteam calul, am vrut să săr peste un mic obstacol şi am sărit doar eu.

Problema este că eram foarte departe instructorul meu şi de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul”, a dezvăluit Monica Anghel la Antena Stars, conform Spynews.

Monica Anghel a suferit o intervenție chirurgicală gravă

Monica Anghel a suferit, în urmă cu trei ani, o operație la coloană ce i-a adus foarte multă durere și neputință. Chiar și așa, în decursul anului acesta, vedeta a mai adus dezvăluiri cu privire la acel episod.

”După ce m-am operat pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.