Modul în care Kate Middleton s-a gândit să facă prima aniversare a Prințului Louis foarte specială

0

Prințul Louis va împlini în curând un an și, la fel ca în cazul fraților săi, petrecerea de ziua sa va fi probabil un eveniment privat.

Cu toate acestea, Kate Middleton va face probabil un lucru special, o surpriză pentru fanii familiei regale. Aceasta va face probabil noi fotografii cu Prințul Louis, urmând ca un nou portret cu acesta să fie publicat de reprezentanții casei regale, tradiție respectată și în cazul Prințului George sau Prințesei Charlotte.

Anul trecut, de ziua Prințesei Charlotte, când Louis avea doar câteva săptămâni, el a fost fotografiat de Ducesa de Sussex alături de sora sa, imaginile fiind publicate cu această ocazie specială.

Prințul Louis nu a avut până acum apariții în public, însă pe conturile de social media ale Kensington Palace au fost publicate imagini de la diferite evenimente, precum botezul acestuia. Ultima imagine oficială cu micul prinț a fost făcută la Anmer Hall și a fost publicată chiar înainte de Crăciun, find vorba despre felicitarea oficială.

Kate Middleton și Prințul William, alături de cei trei copii, își petrec vacanța de Paști în Anmer Hal, familia fiind fotografiată recent la cursele de cai Burnham. Atunci Prințul Louis a lipsit, el fiind cel mai probabil acasă,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.