Misha și Connect-R, din nou împreună

0

În imagine, sărbătorita are un machiaj special și poartă o rochie frumoasă roz, iar pe cap, urechi Minnie Mouse. Maya stă între părinții ei, iar fericirea i se citește pe chip. „La mulți ani, Mayu. Te iubim mult” , a scris artista pe contul de socializare.

La mulți ani, printesă mică!❤️❤️❤️’, Ce fete superbe ai alături!!??’, @connectr, ce femeie ai pierdut :(… păcat’, La mulți ani sănătoși și fericiți alături de cei dragi!’, Frumoșilor?’, La Mulți Ani, Maya!!! Să Fii Fericită alături de părinții tai!!!????❤️??’, sunt câteva dintre mesajele primite de cei doi pe contul de Instagram.

Cântăreața Misha a format o familie cu muzicianul Connect-R, însă au ajuns la divorț. După ce s-a aflat despre separarea lor, cei doi au fost destul de reținuți în a face declarații.  Misha a explicat în ce relații se află cu fostul său partener de viață, dar și cum se comportă artistul cu fiica lor, Maya. „Și înainte, eu stăteam cel mai mult cu ea, așa că pentru mine nu a fost o schimbare atât de wow și nici pentru Maya. Oricum ei petrec foarte mult timp împreună, în măsura în care poate și tatăl său. Am așa mici intervale de ore în care pot să stau și eu liniștită. Se văd la câteva zile”, spunea Misha la finalul anului trecut.

Citește și

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.