Mirela Vaida, despre greșeala pe care a făcut-o la Eurovision. Ce s-a întâmplat pe scenă

0

În weekend-ul trecut, Mirela Vaida a urcat pe scena Sălii Polivante din Iași, unde a avut loc prima semifinală din cadrul Selecției Naționale Eurovision 2019. Artista a concurat cu piesa „Underground” și s-a calificat în finala competiției. Însă, pe scenă, Mirela Vaida a avut parte de un mic incident. În timpul interpretării piesei, Mirela Vaida a greșit o acută. A fost taxată de juriu, dar votul publicului a fost cel care a ajutat-o să mergă mai departe în concurs.

La Click!live, Mirela Vaida a explicat ce s-a întâmplat pe scenă.

„Acuta de la final nu mi-a ieşit şi îi înţeleg pe reprezentanţii juriului, care nu m-au selectat în primii cinci concurenţi. Mă bucur că publicul mi-a dat şansa de a merge mai departe. Eu am vrut ca ventilatorul de pe scenă să funcţioneze şi să-mi bată în plete… şi mi-a bătut cam mult”, a spus Mirela Vaida.

Prima semifinală din Selecţia Naţională pentru concursul muzical Eurovision 2019 și-a desemnat câștigătorii. Spectacolul a avut loc duminică, 27 ianuarie, pe scena Sălii Polivalente din Iaşi.

Eurovision România continuă la Arad, cu semifinala din 10 februarie, care va avea loc la Sala Sporturilor „Victoria”. Finala Națională va avea loc pe 17 februarie 2019, la București.

Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.