Mirela Vaida, cu gândul la cel de-al patrulea copil? Ce a afirmat vedeta legat de o viitoare sarcină

0

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv de la noi din țară. Aceasta se bucură de o familie superbă și o carieră înfloritoare. Cu toate acestea, vedeta nu exclude gândul de a-și mări familia, deja numeroasă, cu cel de-al patrulea copil.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru Libertatea, că, deși pare devreme, deja se gândește să-și mai completeze familia cu încă un membru, deoarece partenerul său de viață și-ar mai dori o fetiță.

”Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiţă, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, mi-a spus.

La mine însă, fiecare sarcină s-a cunoscut mai mult decât anterioara, a fost un pic mai dificil de dus, şi nu atât din punct de vedere fizic, cât din punct de vedere emoţional. Nu mai am 20 de ani, am 38 de ani curând. Corpul parcă a răspuns mai greu, parcă mi-a fost mie mai greu, nu mai aveam la fel de multă răbdare, eram şi mai obosită cu acumularea de nopţi nedormite.

Dacă n-aş fi o mamã 100%…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.