Mirela Vaida a dezvăluit cum decurge relația cu soacra ei: „Pe mine mă disperă. Dacă eram la fel, ieşeau scântei”

0

Mirela Vaida se numără printre cele mai iubite prezentatoare tv din România, iar în afară de cariera strălucitoare pe care o are în televiziune, vedeta se mai ocupă și cu alte activități. Astfel, timpul ei este împărțit între platoul de televiziune, teatru, scenă și familie, pentru că, pe lângă emisiunea „Acces Direct”, Mirela este și actriță la Teatrul de Comedie, cântă alături de formația sa la evenimente și este și mamă a trei copii.

După ce s-a născut cel de-al treilea copil, Mirela Vaida s-a văzut nevoită să ceară ajutor, mai ales că după doar câteva luni, s-a și întors la serviciu, la conducerea emisiunii „Acces Direct”. Așadar, soacra sa s-a mutat de la Cluj la București, lucru ce i-a cam dat bătăi de cap Mirelei, soțului ei, dar și soacrei ei.

„Ea avea o viaţă liniştită la Cluj. Avea orele ei acolo, 4 ore pe zi la şcoală.. Socrul meu liniştit, lua ziarul, făcea sport… Activităţi de pensionari. Până când a venit aici! Şi când a venit aici, cred că în trei zile-patru a slăbit! S-a tras la faţă! Acum şi-a mai revenit. Are o lună de când a venit la noi, a înţeles care-i ritmul. Nu e uşor pentru ea, să-şi schimbe deodată toată viaţa. E numai cu mâncare, cu aspiratorul, mopul… Noi suntem plecaţi toată ziua”, a afirmat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.