Mirela de la Insula Iubirii, gesturi tandre cu iubitul pe pârtie

0

Mirela de la Insula Iubirii este mai fericită ca niciodată alături de actualul ei iubit, Florin Tecar, cel care urmează să-i devină soț.

Mirela a avut parte de un weekend de vis cu partenerul ei de viață, Florin Tecar, alături de care și-a regăsit liniștea după ce a participat la show-ul televiziune Insula Iubirii, unde a trăit sentimente contradictorii cu fostul ei iubit, Ionuț, și cu ispita Mircea.

Mirela și Florin au fost la schi, în Moldova, unde s-au simțit de minune. Cei doi formează un cuplu de vis, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Mirela și Florin Tecar au radiat de fericire unul în compania celuilalt și s-au întrecut în gesturi de tandrețe pe pârtie.

„Eu am 36 de ani. El are 42 de ani. Și schiem al naibii de bine⛷️⛷️ #suflete fericite #distractie #schi⛷️#o zi depoveste #zapada”, a spus Mirela.

„El are, eu am… bla, bla, bla… Te cam simți cu musca pe căciulă”, „Putea fi diferența de vârstă mult mai mare și care ar fi problema? Invidioși? Bravo lui că are bani pentru amândoi, nu că Mirela nu are avea bani’, „Dacă tu ești fericită, e tot ce contează’, „dacă se vopsește domnul se echilibrează balanța și toată lumea e fericită”, „Dragă Mirela, dacă alții îl văd moș, eu văd două persoane fericite. Este o diferență…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.