Mirela de la Insula Iubirii a mărturisit tot. „Am slăbit foarte mult. Am avut curajul să îmi fac intervențiile care pe mine mă fac fericită”

0

 

Mirela, fostă concurentă la show-ul de televiziune Insula Iubirii, a făcut o retrospectivă a anului 2018, așa cum a fost acesta pentru ea. de asemenea, bruneta a explicat ce își dorește pentru acest an.

„Pentru mine, anul 2018 a fost unul plin de provocari și încercări. Așa cum bine știți, am participat la Insula Iubirii sezonul 4, acolo unde finalul a fost așa cum a fost. Am plecat împreună cu ceea ce credeam a fi iubirea mea și m-am întors singură, pe cont propriu. Pe lânga încă o dezamagire în dragoste pe care clar nu mi-am dorit-o, nu pot să spun că îmi pare rău de experiența trăită. Ea m-a ambiționat, ea mi-a dat putere și inspiratie să descopar o nouă Mirela, una plină de entuziasm, energie și iubire față de ea și cei din jur.

Am slăbit, am slăbit foarte mult. Am avut curajul să-mi fac intervențiile care pe mine mă fac cea mai fericită. Am întâlnit o mulțime de oameni noi în viața mea și mi-am făcut o gramadă de prietenii virtuale cu voi, dragii mei.

Acum aș dori să mulțumesc pentru tot ce am trăit. Pentru fiecare clipă petrecută pe Insulă, pentru fiecare interviu, pentru fiecare colaborator și pentru fiecare dintre voi care m-ați uimit cu fel si fel de produse făcute și gândite de voi, pe care sunt mândră sa le pot promova mai departe. Ma…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.