Mircea Badea o atacă dur pe Andreea Esca. Ce reproșuri îi face prezentatorul | Româneşti, Vedete

0

Mircea Badea a ținut să-i transmită un mesaj Andreei Esca după ce prezentatoarea Știrilor Pro Tv a declarat că românii de astăzi sunt dezamăgiți și lipsiți de speranță. Ei bine, Mircea Badea nu a trecut cu vederea această remarcă și a susținut că de vină sunt întocmai știrile false care le sunt prezentate:

”Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dvs. și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele. Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere”. – a transmis Mircea Badea.

Nu este prima oară când Mircea Badea o atacă pe Andreea Esca. În urmă cu două luni, acesta a ironizat o altă declarație de-a prezentatoareai Pro Tv, o declarație mai veche, din anul 2000, în care aceasta nu susținea egalitatea între sexe și nici nu vedea cu ochi buni orientările sexuale diferite ale unora: ”Nu cred că femeia și bărbatul sunt egali….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.