Mira a descoperit că are cioburi în față la un an jumătate de la accident. FOTO | Româneşti, Vedete

0

Mira, în vârstă de 23 de ani, a ajuns de urgență la spital în urma accidentului auto, fiind cel mai grav rănită dintre toți și având nevoie de internare. După externare, aceasta a povestit îngrozită că simte în continuare că mai are cioburi în față: „Şi acum simt că am cioburi în faţa ochilor. Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez încontinuu ce s-a întâmplat. Mă doare foarte tare spatele şi nu pot sta mult timp în picioare. Nu pot să îmi ating nasul”, – a declarat atunci Mira. Ei bine, se pare că Mira nu s-a înșelat și nu a fost vorba doar de o frică cu care a rămas după accident.

 

 

În urma unui control amănunțit însoțit de o ecografie, control pe care l-a făcut în prezent, medicii au descoperit că Mira chiar avea 5 cioburi în piele, foarte aproape de zona ochilor: „Doar ce am venit de la eco şi mi-au descoperit încă cinci cioburi la un an jumătate de la accident, după ce am scos alte patru. Vă zic fiindcă mă tot întrebaţi ce am lângă ochi: cicatrici” – a scris artista pe Instagram, acolo unde a și postat o fotografie cu chipul său.

Mira - cioburi in fata de la accident

Mira, pe numele său complet Maria Mirabela Cismaru, ne-a cucerit în anul 2012, atunci când a participat la emisiunea „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.