MIMI are un milion de followers pe Instagram. Ce le spune acum?

0

Mimi are un milion de followers pe Instagram, pe care i-a sărbătorit acum o săptămână. Inițial, am vrut să o întreb despre asta, ceea ce am și făcut. Doar că atunci lumea era alta. E-adevărat, mi-a spus cum a ajuns acolo, la succesul și notorietatea de azi, cum se simte să vorbești cu o mulțime așa de generoasă de oameni (mai cu seamă foarte tineri) în fiecare zi și de ce crede că ce face ea în online e divertisment, și nu educație.

După care am decis să mă uit la cel mai recent vlog al ei, unul despre coronavirus și despre autoizolare. Și, deși nu sunt neapărat în targetul ei (și nici de acord cu unele dintre opiniile ei, cum ar fi cea că perioada pe care o traversăm e o lecție pentru noi toți, deși recunosc că n-ar strica să fie), m-am surprins privind-o fascinată.

‘Suntem atât de egoiști încât ne gândim numai la noi și nu ne pasă că cei din jurul nostru vor avea de suferit. Dacă noi suntem bine, totu-i OK. Și nu-i OK! ‘, spune ea pe YouTube. E furioasă și numește oameni – cum e polițistul care a infectat cu bună știință medici și pacienți de la Spitalul Gerota. În tot timpul ăsta gesticulează larg și se apropie de cameră.

Apoi se încălzește mai tare: ‘Cum pot să existe oameni care vor să profite din treaba asta? Cum puteți să cumpărați tot spirtul din magazin, și după să-l vindeți la suprapreț online?’.

Și continuă: ‘Cred că în perioada ce urmează o să conteze mai mult cum suntem ca oameni, cum ne purtăm cu cei din jurul nostru.’

Și aici nu mai pot să zic că n-are dreptate. Mimi are un milion de followers pe Instagram, aproape tot atâția pe YouTube, și dacă asta e ceea ce vrea să le transmită acum, e foarte bine că o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.