Millie Bobby Brown, starul din Stranger Things, ar avea o relație cu Romeo, fiul Victoriei Beckham

0

Potrivit The Sun, Millie Bobby Brown, în vârstă de 15 ani, a întâlnit pentru prima dată celebra familie Beckham în 2016, atunci când a participat la gala aniversară Unicef, unde i-a înmânat un premiu lui David Beckham.

La acest eveniment din decembrie 2016, Millie Bobby Brown și David Beckham au făcut și câteva fotografii împreună, pe care le-au postat pe rețelele de socializare, actrița afirmând că își va aminti de acea seară pentru tot restul vieții sale. Mai mult chiar, întrebată de un reporter ce se vede în viitor pentru personajul Eleven pe care ea îl interpretează în serialul de succes, tânăra actriță a răspuns glumind: „Nu șiu. Ceva cu Romeo Beckham”.

Sursele citate de The Sun spun că Victoria Beckham o adoră pe actrița din serialul Stranger Things și că este mai mult decât de acord cu relația pe care aceasta ar avea-o cu fiul ei Romeo, în vârstă de 16 ani.

„Este o relație încă la început, însă formează un cuplu adorabil. Posh le-a dat aprobarea pentru că este un mare fan al lui Millie”, a declarat sursa.

Actrița a mai avut anterior o relație cu cântărețul american Jacob Sartorius, în vârstă de 15 ani, până în iulie 2018.

Citește și:
Millie Bobby Brown își petrece timpul liber…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.