Miley Cyrus, mesaj dur la adresa lui Liam Hemsworth

0

Miley Cyrus a transmis un mesaj dur la adresa fostului ei soț, Liam Hemsworth în timpul unui livestream transmis pe Instagram.

Aceasta a vorbit despre toți bărbații cu care a avut de-a face de-a lungul timpului, spunând că singurul bărbat bun pe care l-a întâlnit este lângă ea, referindu-se la Cody Simpson. „Există oameni buni care se întâmplă să aibă pe****ri. Eu am întâlnit unul singur și el se află în acel live”.

„Nu trebuie să fii gay, există oameni buni cu pe****ri – trebuie doar să îi găsești”, a mai spus vedeta, în timp ce Cody Simpson râdea.

Aceasta a explicat că inițial credea că sexualitatea ei a fost afectată de perspectiva pe care o avea asupra bărbaților. „Întotdeauna m-am gândit că trebuie să fiu gay, pentru că am crezut că toți bărbații sunt răi, dar nu este adevărat”, a explicat Miley.

Miley și Cody au făcut live-ul deși se aflau în colțuri diferite ale lumii, ea fiind în Los Angeles, iar el în Sydney, Australia.

Miley Cyrus a fost în atenția presei datorită relațiilor ei în ultima perioadă, însă de săptămâna trecută și fostul ei soț se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.