Miley Cyrus glumește pe seama căsătoriei eșuate cu Liam Hemsworth

0

Un artist cunoscut pentru instalațille sale spectaculoase care devin virale și care se prezintă drept The Most Famous Artist (aka Matty Mo) a postat pe Instagram, în glumă, că intenționează ca în 2020 să se căsătorească cu Miley Cyrus. „Duc jocul la un nou nivel pentru 2020 și arunc această idee în Univers”, a scris el pe Instagram.

Postarea acestuia a ajuns și la Miley Cyrus și, surprinzător, aceasta a avut și un răspuns pentru el. „Probabil nu va dura foarte mult.. Însă nu strică să încerci. O să piezi 100% din riscurile pe care nu ți le-ai asumat”, i-a răspuns artista în vârstă de 27 de ani.

Cyrus și Hemsworth au anunțat că divorțează în luna august a acestui an, după numai șapte luni de căsătorie. La scurt timp de la anunțarea despărțirii, pe internet au apărut imagini cu Miley Cyrus sărutându-se cu Kaitlynn Carter, fosta soție a lui Brody Jenner. Relația dintre Miley Cyrus și Kaitlynn Carter a durat însă doar o lună, iar acum cântăreața are o relație cu artistul de origine australiană Cody Simpson.

Și Liam Hemsworth pare să fi trecut peste despărțire, asta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.