Miley Cyrus dezvăluie noi imagini de la nunta cu Liam Hemsworth

0

Valentine’s Day a fost cea mai bună ocazie pentru Miley Cyrus de a le arăta fanilor de pe Instagram imagini inedite de la nunta ei cu actorul Liam Hemsworth.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit pe 23 decembrie 2018 în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar câțiva prieteni și familiile celor doi.

Până acum cei doi au fost destul de rezervați legat de cum a decurs ceremonia de nuntă, însă ce altă ocazie este mai potrivită pentru a celebra dragostea decât Valentine’s Day? Iată imaginile:

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song” în anul 2009. Un an mai târziu deja formau un cuplu. Miley și Liam și-au anunțat logodna în 2012, când Miley avea doar 19 ani, însă la un an distanță s-au despărțit. În 2016 s-au împăcat, iar atunci Miley a fost fotografiată purtând din nou inelul.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit și împăcat de mai mult ori de-a lungul timpului. Chiar în luna iulia a acestui an o sursă apropiată celor doi a povestit faptul că Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta din cauza lui Miley, care nu ar fi pregătită să aibă copii. Starul din „Hunger Games”, în vârstă de 29 de ani,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.