Mihai Petre dezvăluie ce se întâmplă în culisele Românii au talent

0

Libertatea: Mihai, te întorci de unde-ai plecat, ca fiul risipitor, după 4 ani… Cum te-au întâmpinat colegii?

Mihai Petre: Revenirea a fost extrem de plăcută, pentru că m-am reîntâlnit cu oameni dragi, cu care am mai lucrat și cu care simt că am o chimie fantastică, iar chestia asta mă bucură foarte tare. De asemenea, „Românii au talent” e show-ul în care mă simt că peștele în apă, e foarte naturală interacțiunea cu concurenții și cu colegii de juriu. Asta îmi face o deosebită plăcere, mai ales că văd din cel mai bun loc din sala reprezentații extraordinare.

Florin m-a întâmpinat cu umorul lui caracteristic, iar Smiley și Pavel, cu aceeași prietenie care ne leagă de foarte mulți ani.

Cum ești acum, dacă ar fi să te compari cu Mihai Petre din momentul plecării?

Cred că am crescut, m-am maturizat, am învățat lucruri în toți anii ăștia. E un parcurs pe care orice om îl are în 4 ani. Învățăm lucruri despre noi, despre ceea ce ne înconjoară și devenim mai buni. Asta sper că s-a întâmplat și-n cazul meu. Mă simt mai experimentat, mai matur.

I-ai luat locul Mihaelei Rădulescu, cu care ai lucrat la „Uite cine dansează”. Resentimente? Ați vorbit de când a fost anunțată schimbarea sau nu sunteți în relații atât de apropiate?

Nu simt că am revenit în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.