Mihai Constantinescu a murit – Elle.ro

0

Cântărețul Mihai Constantinescu a murit astăzi, la vârsta de 73 de ani la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca în urma unui stop cardio-respirator. 

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator pe data de 12 mai 2019 și a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. El a ajuns la terapie intensivă, unde, din nefericire, starea lui a rămas foarte gravă, ca urmare a unui al doilea stop cardio-respirator.

Artistul a murit în jurul orei 19:00, conform Agerpres. Soția artistului a fost cea care a făcut anunțul pe un cont pe o rețea de socializare care poartă numele acestuia. 

De asemenea, și purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița, a declarat pentru Libertatea faptul că Mihai Constantinescu a murit astăzi în jurul orei 19.00.

Încă din luna martie, el a fost nevoit să își anuleze toate concertele pe care trebuia să le susțină. Soția lui a fost cea care a declarat că starea lui este tot mai gravă și a cerut tuturor celor apropiați și care îl îndrăgesc pe artist să se roage pentru el. În ultimii ani, Mihai Constantinescu a suferit două intervenții…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.