Michelle Williams și Thomas Kail s-au căsătorit în secret

0

Actrița Michelle Williams continuă să ne surprindă și spunem asta deoarece ea și partenerul ei, Thomas Kail, s-ar fi căsătorit în secret.

Săptămâna trecută, ea a fost fotografiată de către paparazzi alături de logodnicul ei în New York, iar amândoi purtau verighete, de aici pornind și speculațiile că ei s-au căsătorit. Astăzi, o sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că aceste zvonuri sunt adevărate.

Chiar dacă nu știm anumite detalii în ceea ce privește locația, când anume a avut loc ceremonia sau cine au fost invitații, putem să ne imaginăm că evenimentul a fost emoționant pentru amândoi.

Cu toate acestea, până acum Michelle Williams și Thomas Kail au fost extrem de discreți cu privire la relația lor, având în vedere faptul că în luna decembrie, o sursă a declarat pentru People faptul că ei s-au logodit și că actrița este din nou însărcinată. Michelle Williams și Thomas Kail se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia serialului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.