„Mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă”

0

Cătălin Botezatu a declarat că a fost la un pas de a căsători, însă nu din dragoste și nici cu voia lui. Designerul a povestit cum a reușit să scape de o căsătorie aranjată, în străinătate.

„În momentul în care am câștigat un premiu european, pentru cel mai bun manechin, mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă cu o tânăra, supermodel (pentru că n-aș fi putut rămâne altfel acolo), dar am refuzat pentru că, în același timp, eram foarte îndrăgostit de Dana Opsitaru (n.r. femeia despre care a declarat că a fost iubirea vieții lui). Am fost împreună mai mult de șapte ani și mă aștepta în România”, a povestit Cătălin Botezatu pentru revista VIVA!, adăugând că nu are de gând să se căsătorească.

Totodată, Botezatu a mai povestit că s-a sărutat cu Cristina Ich în culisele emisiunii Bravo, ai stil!.

„Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a spus Cătălin Botezatu. La rândul ei, Cristina a spus: „Mi-ar plăcea ca tatăl copiilor mei să arate precum Cătălin”.

CITEȘTE ȘI: Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris, cu nevasta

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.