Mesajul transmis de Olivia Newton-John după ce s-a zvonit că este pe moarte

0

Actrița care a interpretat rolul feminin principal din musicalul „Grease” le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare că se simte foarte bine.

„La mulţi ani, tuturor! Eu sunt Olivia Newton-John şi vreau doar să spun că zvonurile despre moartea mea au fost exagerate foarte mult, pentru a cita o frază faimoasă”, a spus vedeta.

„Mă simt minunat şi vă doresc tuturor cel mai fericit şi cel mai sănătos an 2019 posibil şi vă mulţumesc tuturor pentru dragostea voastră minunată şi pentru sprijinul pe care mi-l acordaţi atât mie, cât şi pentru Olivia Newton-John Cancer Wellness Centre din Melbourne, Australia”, a mai transmis Olivia.

Olivia Newton-John a fost diagnosticată anul trecut cu cancer pentru a treia oară, în trei decenii. Ea dezvăluit atunci că se tratează contra unui cancer care i-a fost descoperit în anul 2017, la baza coloanei vertebrale. Celebra actriță și cântăreață a mai fost diagnosticată cu cancer de două ori.

Statul român nu decontează diagnosticarea uneia dintre cele mai înspăimântătoare afecțiuni! Cum se descurcă un cuplu tânăr cu o boală fără remediu!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.