Mesajele emoționante pe care le-au transmis vedetele cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

0

Atât vedetele de la Hollywood, cât și cele din România, au publicat pe conturile lor de socializare mesaje emoționante, speciale, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Mesajele lor sunt cu atât mai puternice cu cât unele dintre acestea au ales să împărtășească fotografii inedite, cu care au reușit să ne surprindă.

1. Meghan Markle

Meghan Markle a ținut un discurs special în timpul vizitei sale de la Școala Superioară Rober Clack din Dagenham. „Aveți mame, surori, iubite, prietene în viața voastră – protejați-le. Asigurați-vă că ele sunt apreciate. Nu contează cât de slabă te simți, ce culoare ai, ce sex ai, ai o voce și cu siguranță ai dreptul de a vorbi despre ceea ce crezi că este corect”, a spus Meghan Markle.

2. Kris Jenner

Kris Jenner a publicat mai multe imagini cu fiicele sale, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Khloé Kardashian și Kourtney Kardashian. „Sunt binecuvântată să fiu înconjurată de atât de multe femei incredibile. Fetele mele sunt totul pentru mine și nu aș fi putut fi mai mândră de felul în care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.