Meryl Streep va deveni bunică pentru prima oară. Cum arată fiica actriței

0

Mamie Gummer s-a logodit în vara acestui an cu Mehar Sethi

Fiica cea mare a actriței, Mary Willa „Mamie” Gummer (35 de ani) va naște în vara anului viitor. Mamie, care este tot actriță precum mama ei, este logodită cu Mehar Sethi, scenarist și producător de film și producții TV. Cei doi s-au logodit în luna august a acestui an. Ea a mai fost căsătorită timp de doi ani cu actorul Benjamin Walker, însă mariajul a eșuat.

Pentru Meryl Streep acesta este primul nepot. Meryl și soțul ei, Don Gummer, mai au alți trei copii: Henry Wolfe Gummer (39 de ani), Grace Gummer (32 de ani) și Louisa Gummer (27 de ani).

Pe când avea doar un an și 8 luni, fiica cea mare a actriței a filmat pentru pelicula „Heartbunt (1986)”, în care juca mama ei (în distribuție a fost prezentată cu numele de Natalie Stern, pentru a se evita indiscrețiile presei). A urmat cursurile Miss Porter’s School din Farmington, Connecticut, apoi a studiat la Kent School și și-a continuat studiile de teatru și comunicare la Northwestern University. În anul 2005 a apărut alături de Michael C. Hall în premiera lui Norah Haidle, „Mr. Marmelade”, care a câștigat Theatre World Award. Doi ani mai târziu, a primit o nominalizare la Luciile Lortel Award pentru rolul Theresa Rebeck din „The Water Edge”. A avut un rol mic în filmul „Marea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.