Meniul de lux al Reginei Elisabeta a II-a pentru ziua de Crăciun
Potrivit bucătarului regal Darren McGrady, regina și familia sa vor avea pe masă un meniu delicios și îndrăzneț.
Ziua va începe cu un mic dejun sănătos, după care toți membri Familiei Regale vor merge la slujbă, apoi se vor întoarce pentru un prânz epic.
„După biserică vor avea o masă mare, iar meniul include salată cu homar sau creveți, curcan fript cu garnituri precum păstârnac, morcovi, varză de Bruxelles, budincă de Crăciun și un desert numit brandy butter”, a afirmat bucătarul McGrady.
Mai târziu, la orele 15:00, familia se adună pentru a asculta discursul reginei.
După tradiționalul discurs, se vor aduna din nou pentru o cină de tip bufet cu 15-20 de preparate diferite.
De asemenea, Darren McGrady a dezvăluit că regina are o adevărată pasiune pentru ciocolată, în special pentru ciocolata neagră sau cu mentă.
„Întotdeauna mănâncă ciocolată în ziua de Crăciun”, a precizat bucătarul regal.
Mai mult, suverana iubește un cocktail numit Zaza, făcut din Dubonnet (aperitiv pe bază de vin) și gin.
Pe de altă parte, Prințul Charles preferă un brandy de cireșe, Prințul Phillip iubește berea, iar Camilla alege să bea un pahar de G&T (cocktail făcut din gin și tonic).
Sursă foto: Hepta
Citeste continuarea AICI