Melania Trump, o sursă de influență tăcută, potrivit unei biografii neautorizate

0

Melania Trump îşi exprimă opiniile prin intermediul garderobei sale, nu o place pe Ivanka Trump, iar ea şi soţul ei, preşedintele Donald Trump, dorm în camere separate la Casa Albă, se afirmă într-o biografie neautorizată a primei doamne a Statelor Unite, citată de AFP.

Cartea „Free, Melania”, scrisă de Kate Bennett, va fi lansată marţi şi este deja intens comentată la Washington.

La 49 de ani, prima doamnă a Statelor Unite, fost manechin profesionist născut în Slovenia, „este mult mai puternică şi mai influentă pentru soţul ei” decât o crede publicul, afirmă autoarea biografiei, care este jurnalistă la CNN.

Cartea confirmă astfel rolul jucat de Melania Trump în concedierea unui director de securitate de la Casa Albă, Mira Ricardel, care şi-a plasat propria echipă în locul celei a primei doamne în avionul care o aducea pe aceasta din Africa, în octombrie 2018.

Volumul confirmă de asemenea faptul că soţii Trump dorm în camere separate la Casa Albă. În timp ce preşedintele doarme în marea sufragerie de la primul etaj, Melania a ales un apartament plasat la etajul al doilea, ocupat în trecut de mama lui Michelle Obama, unde soţia preşedintelui dispune şi de o sală de sport privată.

Potrivit jurnalistei Kate Bennett, Melania Trump se exprimă prin intermediul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.