Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi locuința din Cotswold

0

Lucrurile se schimbă rapid pentru Ducele și Ducesa de Sussex. Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi locuința din Cotswold mai devreme decât au planificit inițial.

Potrivit reporterului regal Rebecca English, Ducele și Ducesa de Sussex plănuiesc să părăsească această proprietate în martie 2019, deși inițial s-a crezut că cei doi vor continua să vină aici și după mutarea din Nottingham Cottage în Frogmore Cottage, în Windsor.

În septembrie 2018, o sursă a declarat pentru People că Meghan este încântată să se retragă cu Harry în locuința din Cotswold în fiecare weekend. Sursa a adăugat că atunci când merge la Pilates sau merge să își aranjeze părul, Meghan se ascunde sub o șapcă de baseball. Practic, atât ea, cât și Prințul Harry au încercat să ducă o viață normală în această casă, departe de palat.

Motivul exact pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au decis să părăsească mai devreme locuința din Cotswold nu este știut, însă potrivit unei surse citate de Daily Mail, problemele de securitate ar putea fi o cauză importantă. Recent, mai multe imagine ale proprietății au fost publicate și, în plus, atunci când renovările la Frogomore Cottage vor fi încheiate, Ducele și Ducesa de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.