Meghan Markle s-a inspirat din imagini de pe Pinterest pentru machiajul de nuntă

0

Machiajul purtat de Meghan Markle în ziua nunții a devenit o sursă de inspirație, toată lumea fiind surprinsă de simplitatea și naturalețea look-ului ales de Ducesă pentru o zi importantă din istorie.

Make-up artistul care s-a ocupat de machiajul lui Meghan, Daniel Martin, a explicat că ei au ales împreună machiajul și s-au inspirat de pe Pinterest. „Nu am făcut încercări cu ea înainte, deoarece nu găseam timpul necesar. Știam ce îi place și ce nu. Am schimbat câteva imagini de pe Pinterest prin mesaje”, a declarat acesta pentru podcast-ul Gloss Angeles.

Daniel Martin a declarat că această platformă este incredibilă pentru orice mireasă, deoarece simte că acela este momentul ei „de covor roșu”. Make-up artistul a explicat și cum a ajuns la un machiaj atât de natural. „Simt că nu te poți îndepărta prea mult pentru cine vrei să fii față de cine ești, deoarece ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te uiți la imagini și să te gândești ‘nu mă simțeam confortabil arătând așa’. Trebuie să știi cine ești.”

Daniel și Meghan Markle se cunosc încă din 2011, așadar faptul că el i-a realizat machiajul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.