Meghan Markle, prima apariție în public după lansarea documentarului din Africa

0

Meghan Markle s-a întors la atribuțiile obișnuite pe care le are în cadrul familiei regale și ieri a participat la festivitatea de deschidere a summit-ului One Young World.

Apariția acesteia în public vine la doar câteva zile după lansarea documentarului filmat în Africa, documentar în care atât ea, cât și Prințul Harry vorbesc despre problemele cu care s-au luptat în primul lor an de căsnicie din cauza presei britanice.

Deși Meghan a explicat în documentar că a fost o perioadă dificilă, fiind și însărcinată, există în continuare critici ai Ducesei, care consideră că gestul făcut de ea și Prințul Harry nu ar trebui apreciat, aceștia bucurându-se de un așa-zis statut privilegiat.

În ciuda acestor comentarii, Ducesa de Sussex a fost prezentă la eveniment, ea având funcție de Vice Președinte al platformei Reginei Commonwealth Trust, organizație care s-a implicat în organizarea evenimentului.

Meghan Marle a ales să poarte o rochie mov Aritzia, pe care a purtat-o și în ianuarie când era însărcinată. Ducesa de Sussex a ales să renunțe la inelul primit cu ocazia aniversării unui an de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.