Meghan Markle își va pierde și cel de-al doilea ajutor pe fondul comportamentului ei dificil

0

Meghan Markle își va pierde un angajat important din echipa ei de la Kensington Palace pentru a doua oară de la nunta ei cu Prințul Harry. Secretara cuplului, Samantha „The Panther” (pantera) Cohen, nu dorește să aibă un job permanent și a anunțat că intenționează să plece după ce bebelușul lui Meghan va fi născut în primăvara anului viitor.

Informația a fost publicată de Sunday Times, în reportaj scriindu-se că aceasta va ajuta cuplul să îi găsească un înlocuitor în noul an.

Știrea despre plecarea Samanthei vine pe fondul tuturor zvonurilor potrivit cărora Meghan este foarte dificilă. Până acum Kensington Palace nu a comentat această veste și nici nu a oferit declarații despre știrile negative despre ducesă.

Cine este Samantha Cohen?

Samantha Cohen, în vârstă de 50 de ani, a lucrat pentru familia regală timp de 17 ani și este fosta asistentă și secretară a Reginei Elisabeta. Aceasta și-a anunțat demisia din funcția sa vara trecută, însă a acceptat o slujbă temporară pentru Meghan&Harry, ajutând-o pe Ducesa de Sussex să se adapteze vieții alături de familia regală.

Potrivit presei britanice, Samantha a intenționat să stea în această funcție timp de șase luni, însă Meghan și-ar fi dorit ca aceasta să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.