Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal. Și-a angajat moașă | Străine, Vedete

0

Meghan Markle, o ducesă nonconformistă

Cu toate că nu se știe exact când va naște, Meghan Markle se pregătește intens pentru momentul în care va aduce pe lume primul ei copil. Ducesa, adeptă a unui stil de viață sănătos, pasionată de yoga și adeptă unei alimentații cât mai naturale, a optat deja pentru o moașă, pe care ea singură a angajat-o, dar și pentru o specialistă în suport moral, care o va ține de mână în timpul nașterii.

Ziarele britanice scriu că moașa a început deja cursurile cu Meghan și cu Prințul Harry, care cel mai probabil că va asista la naștere. El se pregătește acum luând cursuri de puericultură și aflând toate informațiile necesare pentru a-și ajuta soția în timpul travaliului.

Nașterea noului bebeluș regal va intra cu siguranță în istoria Casei Regale Britanice, având în vedere că e prima oară când Casa Regală angajează o moașă.

Lauren Mishcon, moașa angajată de Meghan Markle. Foto: doula.org.uk

Ce legătură este între moașa lui Meghan Markle și Prințesa Diana

Moașa pe care Meghan a angajat-o pentru ziua cea mare din aprilie este Lauren Mishcon (40 ani), mamă a trei copii, căsătorită cu Oliver Mishcon. Bunicul acestuia conducea în anii ’90 casa de avocatură Mishcon de Reya, casă de avocatură care s-a ocupat de divorțul dintre Prințesa Diana și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.