Meghan Markle este însărcinată cu gemeni

0

Meghan Markle ar fi însărcinată cu gemeni, anunță revista americană National Enquirer și publicația New Idea. Ducesa de Sussex va rămâne în istoria casei regale britanice. Pe lângă faptul că este primul membru cu origini afro-americane, ea va mai deține un record. Meghan va aduce pe lume primul set de gemeni în familia regală din ultimii 589 de ani.

Soția prințului Harry a dezvăluit recent  la cea mai recentă apariție în public că este însărcinată în șase luni, urmând să nască la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Însă, burtica ei este destul de proeminentă și oamenii se așteptau ca noul bebșuș regal să vină mult mai repede.

Deși femeile din familia regală nu au voie să dezvăluie sexul copilului înainte de naștere, National Enquirer susține că fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, va aduce pe lume două fetițe. „Meghan are cei mai buni doctori și ce mai buni specialiști pe sănătate”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Meghan Markle a reușit să rupă tradiții vechi de secole din familia regală

Când a aflat că va deveni mămică de gemeni, ea a anunțat-o imediat pe regina Elisabeta a II-a. Se pare că vestea i-a dat-o chiar de Crăciun, când au petrecut împreună sărbătorile la Sandringham, Norfolk.

„Meghan nu a putut să-și ascundă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.