Meghan Markle ar putea pierde posibilitatea de a obține cetățenia britanică după Megxit

0

Deși este Ducesă de Sussex, Meghan Markle nu a primit încă cetățenia britanică, iar decizia luată recent s-ar putea să o împiedice să o mai obțină, potrivit Page Six.

Meghan Markle a început procesul de aplicare pentru cetățenie după nunta din mai 2018. Aceasta a primit atunci titlul de Ducesă, iar în 2019 ea și Prințul Harry au devenit părinți, însă chiar și după aceste evenimente, Meghan nu a putut trece peste pașii obișnuiți ai procedurii.

Lucrul cel mai important, care de altfel poate deveni o piedică după Megxit, este faptul că pentru a primi cetățenia, Ducesa de Sussex ar trebui să petreacă cât mai mult timp în Regatul Unit. Având în vedere că Meghan și Prințul Harry au anunțat că vor sta și în Canada, pot apărea mai multe probleme în acest proces de primire a cetățeniei.

„Ea ar putea avea probleme când se va calcula absența din Regatul Unit”, a declarat avocatul Colin Yeo pe site-ul Free Movement.

Palatul Buckingham a explicat în trecut că Meghan nu va avea parte de tratament preferențial, așadar aceasta trebuie să stea în Regatul Unit cinci ani înainte să poată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.