Meghan Markle a refuzat să deschidă cadourile pentru bebeluș în fața prietenilor

0

Ducesa de Sussex a petrecut cinci zile la New York, departe de soțul ei, pentru a se reuni cu bunele sale prietene înainte de a naște primul său copil.

În timpul vizitei în Statele Unite ale Americii, Meghan a avut parte și de un baby shower luxos, unde a fost răsfățată de prieteni.

Serena Williams, Amal Clooney și Abigail Spencer s-au numărat printre starurile care au participat la petrecere, toate aducând cadouri pentru viitorul bebeluș regal, relatează Mirror.co.uk

Unul dintre prietenii ducesei, care a participat la petrecere, a dezvăluit că Meghan nu a dorit să desfacă niciun cadou dintr-un motiv înduioșător.

În cadrul unui interviu pentru CBS, Gayle King a fost întrebată ce i-a cumpărat soției prințului Harry.

Dacă vă spun va trebui să vă ucid pentru că ea nu a deschis niciun cadou deoarece vrea să facă asta atunci când se va reuni cu Harry. Așadar nu știu ce cadouri a primit”, a afirmat King.

I-am luat ceva drăguț. Este o persoană care ține la viața privată și cred că ea este cea care trebuie să decidă ce vrea să spună despre acest lucru”, a completat ea.

Însă Gayle a dezvăluit că grupul a petrecut după-amiaza făcând aranjamente florale pe care mai apoi le-au donat unei organizații de caritate.

Sper că nu se va supăra că vă împărtășesc asta, pentru că nu am mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.