Megan Fox a recunoscut relația cu Shia LaBeouf

0

Invitată în emisiunea „Watch What Happens Live” cu Andy Cohen, Megan a confirmat că între ea și colegul ei de platou, care a divorțat recent de Mia Goth, a existat o scânteie în urmă cu mulți ani.

Aș confirma că a fost vorba de o legătură romantică”, a declarat Fox.

Îl iubesc, nu am fost niciodată reținută în această rpivință. Îl iubesc”, a continuat actrița.În urmă cu puțin timp și LaBeouf a dat de înțeles că a existat chimie între ei.

Nu poți să te prefaci timp de șase luni că iubești pe cineva și să nu ajungi în cele din urmă să simți ceva pentru persoana respectivă”, a declarat Shia pentru revista Details.

N-am înțeles niciodată treaba cu separarea muncii și a vieții private. Timpul petrecut cu Megan ne privește pe mine și pe ea, dar cred că puteți vedea chimia noastră pe ecran”, a subliniat LaBeouf.

Megan Fox a jucat în primele două părți ale francizei „Transformers”. Ea a fost concediată după ce l-a comparat pe regizorul Michael Bay cu Adolf Hitler în cadrul unui interviu acordat unei reviste.

E ca Napoleon și vrea să își creeze această reputație nebună. Se comportă ca Hitler pe platourile de filmare și creează o atmosferă de coșmar. Când se termină programul și nu mai e regizor, îmi place personalitatea lui. Este un tocilar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.