Maurice Munteanu comentează ținutele purtate de vedete la cele mai recente evenimente din showbiz (VIDEO)

0

Maurice Munteanu, Fashion Editor ELLE, a comentat o selecție de ținute purtate de vedetele prezente la Latin GRAMMY Awards 2019, Country Music Awards 2019 și Gala Baby2Baby 2019.

Pink: Dar ce a pățit Pink? Zici că au luat capul meu și l-au pus pe corpul Mariei Dragomiroiu. Maria Dragomiroiu îmbrăcată de concert, de Sala Palatului, și eu.. de Pipera, Paipărs! Nu fac legătura dintre capul lui Pink și ce se întâmplă în partea de jos. Rochia este foarte seacă, are o culoare care nu incită deloc, pălăria nu-i vine bine, totul este prea strâns, fața pare prea lată și Pink chiar e o fată cu multă atitudine. Tind să cred că s-a sfătuit prost cu cineva aici pentru că nici nu o reprezintă, nici nu o regăsesc și pare și depresivă. Sper că săraca nu a pățit ceva. Ferească Dumnezeu!

Thalia: Poate fi oricine în această poză. Și ea seamănă cu toate și toate seamănă cu ea. Dacă voi îmi spuneți că ați fi văzut poza asta și ați fi știut că e Thalia, eu vă scot în Paipărs la o cafea la metrou. Ne dăm întâlnire la metrou, la gura Paipărs, Pipera, și vă iau cafea de la tonomat. Rochia…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.