Mark Stam vorbește despre începutul carierei sale: „Nu am avut resurse să frecventez o școală de muzică sau să iau lecții”

0

Mark Stam a devenit cunoscut publicului român în urmă cu un an, când a lansat alături de Alina Eremia hit-ul „Doar Noi”. De atunci, a continuat să lanseze piese care s-au bucurat de un real succes, ajungând rapid în topurile muzicale. Ce puțini știu însă este că Mark cocheta de mult timp cu muzica, în 2013 participând chiar  la concursul-show „Moldova are talent’.  Dar pasiunea pentru muzică avea rădăcini chiar mai vechi de atât.  Anul acesta, este nominalizat la premiile ELLE Style Awards la categoria Best Male Artist și, cu această ocazie, Mark ne-a povestit despre începuturile sale în acest domeniu.

Dacă îi urmărești videoclipurile, vei observa că dansul este o componentă aproape la fel de importantă ca muzica pentru Mark. Iar asta se datorează faptului că, încă de la o vârstă fragedă, cântărețul a flirtat cu lumea dansului. „Am început să frecventez cursurile de dans undeva din clasa a doua. Dar nu mă regăseam în totalitate în dans. Nici nu prea înțelegeam ce înseamnă să te regăsești în ceva, să te exprimi prin ceva.”

Așa că, după șase ani în care a practicat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.