Marian Râlea și Ana Ciontea, din nou împreună pe platourile de filmare, în noul serial, Sacrificiul

0

Marian Râlea s-a pregătit să devină constructor, în vreme ce Ana Ciontea visa să fie profesoară în Franța. Acestea sunt detalii mai puțin cunoscute din viața celor doi actori, ce și-au descoperit talentul în anii 80. Colegi de facultate și de scenă, cei doi se reîntâlnesc acum pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul de la Antena 1.

Până să ajungă persoana de azi, Marian Râlea a lucrat în construcții. Întâi în liceu iar mai apoi și în facultate. Micile lucrări pe care le realiza l-au ajutat să se întrețină în perioada în care era student.

„În primul rând, se deschisese la Braşov acest Liceu de Construcţii şi mama a spus „Mă băiatule, fratele tău vrea să se faca actor, măcar du-te tu si fă o meserie. Fă-te constructor, că vezi acolo, mai iese dintr-o zugrăveală”. Mama a avut dreptate, pentru că pe urmă, în Facultatea de Teatru, mi-am ţinut facultatea, pentru că nu prea erau bani mulţi acolo, cu zugrăveli, şi mi-a prins bine acest liceu de construcţii”, a declarat MARIAN RÂLEA, actor.

Pasiunea pentru actorie a descoperit-o de la fratele lui. Și nu s-a dat bătut până ce nu a ajuns pe scenă, oricât de mari erau sacrificiile. La un an după ce a terminat studiile, a și primit primul rol într-un film.

„Mergeam, făceam grupe, mergeam…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.