Magazinul perfect pentru pasionatii de pescuit!

0

Una dintre cele mai placute si relaxante activitati pentru foarte multe persoane, este pescuitul numarul pasionatilor de aceasta activitate fiind cu adevarat impresionant. Cand vorbim despre pescuit, nu vorbim doar despre un simplu hobby, pentru majoritatea oamenilor care practica aceasta activitate, reprezentand o adevarata pasiune.

Pentru ca o astfel de activitate sa va aduca placerea si satisfactia de care aveti nevoie, cu siguranta stiti faptul ca veti avea nevoie de echipament corespunzator si de cea mai buna calitate, precum cele comercializate de magazinul TotalFishing.

Acesta este cel mai mare magazin care comercializeaza articole de pescuit de la noi din tara, unde va sunt puse la dispozitie peste 70000 de produse atent alese din multitudinea de produse pentru pescuit existente pe piata, astfel incat dumneavoastra sa puteti beneficia de tot ce-i mai bun si calitativ. De asemea, preturile sunt printre cele mai avantajoase dat fiind faptul ca vorbim despre o calitate superioara.

Produsele comercializate de cei de la TotaFishig provin de la cei mai cunoscuti furnizori pe plan mondial, stocurile fiind formate preponderent din aceastea.

Incepand cu anul 2006, cei de la TotalFishing se numara printre primii care au inceput sa activeze si in mediul online cu aceste articole de pescuit, serviile lor fiind axate in jurul necesitatilor clientilor, astfel incat acestia sa poata achizitiona articole de pescuit de cea mai buna calitate, precum si la un pret cat mai mic.

Fie ca sunteti in cautarea celor mai bune undite, mulinete, lansete, monturi, scaune modulare, carlige si asa mai departe, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul totalfishing.ro ori sa le faceti acestora o vizita la sediul aflat la cel mult 15 minute de mers cu masina din centru Bucurestiului, mai exact Str. Progresului 134-138, Sector 5.

In plus, in cazul in care intampinati orice fel de problema sau nelamurire, va stau la dispozitie consultanti specializati cu vaste cunostinte in acest domeniu, fie ca este vorba despre pescuitul crapului, pescuitul stationar, pescuitul rapitor, pescuit la somn, informatii despre camping si asa mai departe.

Accesand site-ul totalfishing.ro veti putea vizualiza totul prin catalogul disponibil la numai un simplu click distanta, catalog care este impartit in urmatoarele cateogorii:

 • Pescuit la crap
 • Pescuit la feeder, stationar
 • Pescuit la rapitori, spinning
 • Pescuit general
 • Pescuit la musca
 • Bagajerie
 • Camping pescuit
 • Nade si momeli
 • Sonare pescuit
 • Barci gonflabile, motoare
 • Alte produse

Unul dintre cele mai importante echipamente pentru pescuit, este mulineta. Desi la prima vedere pare doar un simplu mecanism cu ajutorul caruia firul cu prada sunt trase catre mal, barca si asa mai departe, o mulineta poate face cu adevarat diferenta in prinderea prezii perfecte. Pentru a realiza lansari precise la distanta si pentru a avea o recuperare usoara si de succes, mai ales in cazul exemplarelor de mari dimensiuni, mulineta trebuie aleasa cu foarte mare atentie.

De exemplu, accesand site-ul celor de la totalfishing.ro veti putea achizitiona mulinete okuma de-o calitate superioara si la cele mai mici preturi incepand de la 134.90 de lei.

Pe langa o gama foarte variata de produse dedicate pescuitului, cei de la TotalFishing ofera si servicii de o calitate superioara, astfel incat clientii sa beneficieze inca de la inceput si pana la final, de tot ce-i mai bun, insa, pentru mai multe detalii atat despre produse cat si despre servicii va invit sa accesati totalfishing.ro si cu siguranta daca va numarati printre pasionatii de pescuit, aici veti gasi raspunsurile pe care le cautati.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.