Madonna, recompensată cu un premiu pentru susținrea comunității LGBT

0

Astfel, GLAAD va aduce un omagiu artistei americane pe data de 4 mai la New York, în cadrul ceremoniei anuale de premiere a mediilor de comunicare şi artiştilor pentru contribuţiile aduse acestei colectivităţi.

Madonna va fi a doua persoană care primește acest premiu special ca promotoare a drepturilor homosexualilor și transsexualilor. Prima persoană recompensată cu acest premiu a fost Bill Clinton, fost președinte al Statelor Unite, care a primit onoarea în anul 2013.

Muzica și arta sa au fost vitale pentru comunitatea LGBT și, de-a lungul timpului, cuvintele și acțiunile sale au schimbat inimile și mințile”, a afirmat Sarah Kate Ellis, președinta GLAAD.

Madonna a mai participat odată la gala GLAAD, în 2013, când a înmânat un premiu, costumată în chip de Boy Scout, în semn de protest față de refuzul acestei organizații de a primi homosexuali în rândurile sale.

Vedeta pop a făcut uz de celebritatea sa pentru a denunţa probleme precum supremaţia masculină în industria discografică sau pentru a promova diferite cauze.

Madonna Louise Ciccone, supranumită „regina muzicii pop” este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două Globului de Aur, precum și autoare de cărți. Și-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.