Luke Perry urma să facă nuntă. Se logodise în secret cu iubita lui | Străine, Vedete

0

Luke Perry s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac celebral, dar în perioada de spitalizare, toți oamenii dragi i-au fost alături: copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta soţie Rachel „Minnie” Sharp, pe mama sa, Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele său, Tom Perry și pe sora lui, Amy Coder, după cum a mărturisit reprezentantul actorului.

Starul din „Beverly Hills 90210” a fost căsătorit timp de 10 ani, între 1993 și 2003, cu actrița Rachel Sharp, mama fiului său Jack, de 21 de ani, și a fiicei sale, Sophie, de 18 ani, care se afla într-o vacanță în Africa atunci când tatăl său a fost internat.

După divorț, acesta și-a găsit iubirea în brațele lui Wendy Madison Bauer (44), femeia care a stat lângă el până în ultima clipă de viață. Deși nu se cunosc detalii legate de perioada când au devenit un cuplu, când s-au logodit sau ce planuri de căsătorie și-au făcut, aceștia au apărut împreună pe covorul roșu la Premiile GLAAD Media Awards, în aprilie 2017, conform People.

Wendy Madison Bauer si Luke Perry

Conform presei internaționale, cei doi plănuiau să ajungă în fața ofițerului stării civile înainte de moartea actorului. Informațiile ar fi fost dezvăluite de Arnold Robinson, reprezentantul lui Luke Perry, scrie Libertatea.ro.

În…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.