Lucruri pe care experții în sex le recomandă fiecărei femei

0

Chiar dacă ești singură sau ai un partener, te asigurăm că nu te poți lipsi de următoarele sfaturi din partea unor terapeuți sexuali, pentru ca să te poți bucura de o viață sexuală cât mai frumoasă și interesantă!

Nu aspira la perfecțiune în timpul unei partide de sex

Sexul nu este și nici nu ar trebui să fie perfect. O preconceptie a oamenilor este că o partidă bună de sex este una în care amândoi partenerii știu exact cum să își folosească propriul corp. Ei bine, nu există partide de sex perfecte și lipsite de momente mai haioase sau poate chiar un pic jenante. Nu ar trebui să tinzi să încadrezi aceste momente în anumite tipare stabilite de cultura pop. Sexul este memorabil atunci când este natural și fun, atunci când ambii parteneri sunt naturali, se lasă purtați de val și comunică unul cu celălalt.

Fiecare femeie visează la o viață sexuală plină de momente spontane și pasionale.

Însă, ar trebui să realizăm că realitatea este diferită, iar pasiunea într-un cuplu nu este ceva de care te împiedici la orice colț. Ne dorim spontaneitate, momente romantice și pasionale, însă refuzăm să acceptăm că pasiunea trebuie cultivată în fiecare zi a relației noastre. Experții în domeniul sexului afirmă că o modalitate de ne a îngriji de prezența entuziasmului între așternuturi, și nu numai, este să ne acceptăm emoțiile și să le facem simțite în viața sexuală. Ești supărată, entuziasmată sau fericită? Încearcă să simți toate aceste trăiri în timpul partidelor de sex pentru a le menține vii și firești.

Numărul partenerilor de sex nu este niciodată un indicator al abilităților dintre așternuturi

Nu contează dacă ai avut parte de doi sau 15. Un număr mai mare de parteneri nu garantează neapărat un set de abilități sexuale mai avansate. Fiecare nouă partidă de sex…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.