Loredana, vacanță în Dubai alături de fiica sa, Elena. FOTO | Româneşti, Vedete

0

Loredana a petrecut o vacanță de neuitat în Dubai alături de fiica ei, Elena. După o perioadă încărcată de concerte și filmări zilnice pentru noua sa emisiune, artista și-a rezervat câteva zile de relaxare pe care a ales să le petreacă în superba metropolă a Emiratelor Arabe.

Loredana a retrăit copilăria alături de fiica sa, în parcul de distracții, a stat la același hotel unde au fost cazate Jennifer Lopez și Naomi Campbell, a fost strigată de vânzătorii de mirodenii Shakira, comparând-o cu celebra artistă latino, și s-a aventurat în primul safari din viața ei, alături de Elena: “Dubai este un oraș splendid și mereu surprinzător. Se dezvoltă continuu, acolo se constuiește constant. Când crezi că ai văzut tot, te uimește din nou, de la an la an, cu noi și noi atracții. Dubai nu înseamnă doar plajă și shopping în mall. De data aceasta am ales să vizităm noi atracții, perfecte pentru familie.

Am zburat ca de obicei cu flydubai și, după nici cinci ore de zbor relaxant, am ajuns în Dubai, de la -2 grade cât erau la plecare, la 27 de grade. Clima este perfectă în această perioadă. Am ales să ne cazăm în noua zonă a orașului, Dubai Creek, la unul din cele mai spectaculoase hoteluri pe care le-am văzut vreodată, Palazzo Versace, deținut de celebra casă Versace.

Loredana, vacanță în Dubai alături de fiica sa, Elena. FOTO

Timp de cinci zile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.