Locuri din Turcia în care merită să petreci vacanța din acest an

0

Turcia reprezintă o destinație de vacanță populară în rândul turiștilor din întreaga lume, datorită bogăției sale culturale și a atracțiilor turistice. Ofertele all inclusive din Turcia sunt avantajoase, iar cele mai bune hoteluri din țară pun la dispoziție pachete atractive pe tot parcursul anului. Iată câteva locații din Turcia în care merită să petreci vacanța din acest an!

Sejur all inclusive în Antalya

Antalya este o regiune localizată în sudul Turciei, fiind una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru sezonul estival, în special în rândul turiștilor interesați de posibilitatea de a se relaxa și odihni în cele mai bune condiții. Cei care vor să aibă parte de o vacanță activă pot opta, de asemenea, pentru această destinație. Antalya include numeroase locuri atractive de vizitat și în afara resorturilor care pun la dispoziție pachete all-inclusive avantajoase.  

Cele mai renumite stațiuni din această regiune sunt Kemer, Belek și Lara. Acestea sunt opțiuni potrivite și pentru familiile cu copii, care vor să petreacă un sejur estival relaxant. Piscinele imense, numeroasele locuri de joacă, plajele cu nisip fin, cele mai atractive parcuri acvatice de distracții și spectacolele desfășurate pe plajă reprezintă elemente care asigură reușita vacanțelor petrecute în aceste stațiuni.

Lara este o stațiune situată la aproximativ 12 km de aeroport, care include cea mai lungă plajă cu nisip din Turcia.

Stațiunea Belek este localizată puțin mai departe de aeroport, la aproximativ 20 km, fiind stațiunea favorită a turiștilor străini datorită plajei sale excelente, a parcurilor și a terenurilor sale de golf, care o transformă într-o stațiune mai verde.

Kemer este o stațiune localizată în cealaltă parte a Antalyei, oferind un peisaj montan spectaculos pentru turiști….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.