Liviu Vârciu își ține fiicele la distanță? Carmina nu și-a mai văzut sora de mai bine de un an!

0

Vedeta TV era în culmea fericirii la nașterea mezinei sale, Anastasia. Mărturisea atunci că trăiește cele mai frumoase sentimente, dat fiind că și Carmina, cealaltă fiică, din relația cu Amy Tecuceanu, fosta iubită, se mutase în vila sa din Băneasa.

Minunea nu a ținut însă prea mult. Vârciu și fiica lui cea mare au rezistat sub același acoperiș trei luni. După o serie de certuri și neînțelegeri, Carmina s-a întors la mama ei, la Arad, iar Liviu a rămas în casă doar cu bebelușa și cu mama acesteia, Anda Călin.

Apoi, o nouă „schismă”: s-a rupt lanțul de iubire, sângele aprig de burlac al lui Vârciu și-a cerut obolul, iar el și Anda și-au spus adio.

În noua situație „conjugală” delicată, cu Anda mamă full-time și cu Liviu mai mult sprijin financiar pentru creșterea micuței decât prezență fizică efectivă, Carmina n-a mai avut ce căuta în casa în care crește surioara ei. E drept că nici Liviu nu s-a dat peste cap să le aducă împreună, ba chiar a făcut un gest calificat de mulți ca urât și care a deranjat-o nespus pe Carmina: nu și-a invitat fata cea mare la botezul celei mici!

„S-au întânit doar când s-au născut, atunci a stat două luni la București. După, nu s-au mai văzut”, a confirmat Anda Călin pentru Libertatea bizara situație.

Nici…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.