Lidia Buble, secretul celebrității: “Oamenii mă plac pentru că sunt naturală și sinceră”

0

Renumita și îndrăgita cântăreață se bucură de aprecierile unei mulțimi de fani. Aceștia o urmăresc și îi prețuiesc activitatea, iar acest lucru nu poate să o facă pe Lidia Buble decât foarte fericită și încrezătoare în forțele proprii.

“Oamenii ma plac pentru ca sunt naturala si sincera, dar si prietenoasa. Eu stiu sa ma mulez dupa fiecare in parte”, a povestit mărturisit vedeta care mai afirmă faptul că, de-a lungul timpului a avut foarte multe lucruri de câștigat.

“Pe mine celebritatea m-a schimbat in bine. Nu am suferit schimbari. La inceput aveam mai multa incredere in persoane dar acum am invatat sa fiu mai precauta”, a declarat Lidia Buble.

Cântărețea mereu este într-o stare foarte bună, cu toate că, asemeni oricărui om, mai întâmpină din când în când și unele momente mai puțin fericite. Cu toate acestea, vedeta reușește să se ridice de jos cu zâmbetul pe buze.

“Primul lucru care ma face fericita este acela ca ma pot trezi, ca sunt sanatoasa, si ca pot sa vad”, a afirmat ea.

La fiecare eveniment sau concert pe care îl are, Lidia reușește să uimească de fiecare dată, prin ținutele pe care le adoptă dar și prin machiajul, deloc strident.

În timpul ei liber, Lidia nu obișnuiește să folosească machiaj și consideră că unul dintre lucrurile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.