Leonardo DiCaprio are o poreclă neobișnuită pentru Brad Pitt și te va surprinde cu siguranță

0

Brad Pitt a atras privirile tuturor la decernarea premiilor SAG de anul acesta, de la faptul că a primit trofeul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar, discursul lui în care a vorbit despre profilul de Tinder și fetișuri, până la întâlnirea din culise cu Jennifer Aniston, care i-a făcut pe fanii celor doi să se întrebe dacă ei se vor împăca. 

Cu toate astea, el a dezvăluit pentru People care este porecla pe care Leonardo DiCaprio i-a pus-o: „Iubitule. Îmi spune „iubitule.” Este ușor derutant, dar m-am obișnuit”, a declarat Brad Pitt.

Brad Pitt a mai vorbit și despre felul în care el se înțelege cu Leonardo DiCaprio. „Probabil că foarte mulți dintre voi credeți că o să spun că ne certăm, dar noi ne respectăm unul pe celălalt și avem simțul umorului. Este foarte ușor”, a declarat actorul.

Declarațiile lui Pitt nu s-au oprit aici deoarece el a mai dezvăluit și că i-ar plăcea să mai lucreze cu Leonardo DiCaprio, făcând și o glumă despre un viitor proiect împreună: „Vreau să fac un album de Crăciun! M-am simțit foarte bine lucrând cu el. Asta înseamnă să știi că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.