Legendara actriță și model Lauren Hutton a fost starul absolut al prezentării Valentino Haute Couture

0

Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Céline Dion și Heidi Klum s-au numărat printre celebritățile care au asistat din primul rând la prezentarea colecției Valentino Haute Couture, însă atenția tuturor a fost atrasă de un anumit model prezent pe catwalk.

Este vorba despre legendara Lauren Hutton, care i-a cucerit pe cei prezenți prin ținuta purtată pe catwalk, o rochie verde, accesorizată cu botine portocalii și mănuși roșii, voluminoase.

Acum în vârstă de 75 de ani, Lauren Hutton se numără printre cele mai longevive modele din istorie. În 2017 ea a apărut într-o campanie pentru Calvin Klein, iar cu un an înainte a pășit pe catwalk în show-ul aniversar Bottega Veneta, alături de Gigi Hadid. Mai menționăm doar prezența în 2010 în prezentarea Tom Ford, când a defilat alături de Beyonce.

Lauren Hutton face parte din elita topmodelelor, cariera ei începând în anii 60. În 1973 a semnat un contract istoric cu Revlon, pentru care a primit 1 milion de dolari, contract care a fost întrerupt după o decadă pentru că brand-ul a considerat că Hutton este mult prea bătrână pentru a mai fi imaginea produselor sale cosmetice.

Citește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.