„Lavinia Miloșovici avea un șoricel în articulația gleznei”

0

Lavinia Miloșovici avea un grad de suportabilitate a durerii ieșit din comun. În general fetele îl au într-o măsură mai mare decât băieții. Lavinia avea un șoricel în articulația gleznei”, a declarat antrenorul pentru GSP.

Rugat să explice ce înseamnă acest „șoricel”, Bellu a spus: „Un fragment osos care se plimba de colo, colo și pe care refuza să-l opereze deși era o intervenție simplă”.

Își aranja glezna cu mâna, se bandaja și făcea perfect concursul. Lavinia era un fenomen, o bombă fizică”, a completat el.

Era singura gimnastă din lume cu titlul mondial la toate aparatele. Nu doar ea era un munte de voință, cam la fel era și Daniela Silivaș. Rămâneam pur și simplu extaziat în fața unor astfel de fete care voiau să își depășească limitele”, a subliniat Octavian Bellu.

El a vorbit și despre severitatea cu care erau antrenate sportivele, susținând că „severitatea era acceptabilă până la limita la care ești convins că acea copilă pe care o antrenezi nu își rupe gâtul”.

Lumea privește spre gimanstică fiindcă este frumoasă și spectaculoasă, dar uită sau nu știe că o fracțiune de secundă te poate costa viața, sănătatea”, a afirmat antrenorul, care a precizat că din fericire fetele pe care le-a antrenat nu au suferit accidentări grave.

Nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.