Laura Cosoi, prima declarație după ce a înscris-o pe fiica ei, Rita la grădiniță

0

Laura Cosoi a făcut o hotărâre foarte importantă în ceea ce o privește pe micuța ei, Rita. Fetița Laurei Cosoi a fost dată la grădiniță. Așadar, Laura Cosoi împreună cu soțul ei au luat o decizie foarte importantă pentru familia lor.

Astfel, în loc să ceară ajutorul unei bone, cele două vedete au ales să o ducă pe Rita la creșă, după o perioadă îndelungată în care au studiat toate variantele, pentru ca fetița lor să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Fetița Laurei Cosoi va merge la grădiniță

„Zi mare în viaţa Ritei şi a noastră, ca familie! Rita merge la creşă de câteva zile, aşadar am trecut într-o nouă etapă! Am văzut în jurul nostru tot felul de exemple: prieteni care au angajat bone filipineze, românce, rusoaice, alții care au apelat la bunici să stea cu copiii sau mame care l-au îngrijit pe cel mic până la 3 ani, apoi l-au dat la grădiniță.

Avem și prieteni care au apelat la creșă încă de când copilul era foarte mic. Împreună cu Cosmin, am analizat cu atenție și variantă creșă și pe cea a bonei și am ajuns la niște concluzii”, a afirmat Laura Cosoi pe blog.

Laura Cosoi, declarații inedite din viața de cuplu dintre ea și Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împliniți după ce au devenit părinții unei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.