Lana Del Rey și-a cumpărat rochia purtată la Premiile Grammy… de la mall

0

Prezența cântăreței Lana Del Rey la Premiile Grammy 2020 nu a trecut neobservată, mai ales că vedeta a venit însoțită pe covorul roșu de iubitul ei, Sean Larkin.

Ținuta purtată de cântăreață, o rochie lungă argintie semnată Aidan Mattox, a fost lăudată de toată lumea și multe publicații (inclusiv noi) au inclus-o în clasamentul celor mai bine îmbrăcate vedete prezente la eveniment.

Ceea ce puțină lume știa, dar cu siguranță nimeni nu se aștepta la acest lucru, este că Lana Del Rey nu a apelat la serviciile unui stilist așa cum procedează toate vedetele atunci când este vorba de un look de red carpet. Nu, Lana Del Rey și-a ales și cumpărat singură rochia… dintr-un mall. Cântăreața a dezvăluit acest lucru într-un interviu, precizând că a văzut rochia în vitrina unui magazin, în timp ce aștepta ca iubitul ei să își cumpere o curea și a decis că este rochia perfectă pentru Premiile Grammy. Singurele mici modificări au fost făcute la nivelul taliei, în rest rochia purtată a fost exact așa cum a achiziționat-o din magazin.

Un lucru ar trebui însă să precizăm, chiar dacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.