Lady Gaga nu reușește să se distanțeze de personajul ei din „A Star Is Born”

0

Potrivit unor surse citate de Us Weekly, Lady Gaga nu reușește să se distanțeze de personajul ei din „A Star Is Born”, nu așa de repede precum a reușit partenerul ei din film, Bradley Cooper, care a interpretat rolul lui Jackson Maine.

„Gaga și Bradley au o chimie incredibilă și au intrat complet în pielea personajelor atunci când au filmat”, a declarat sursa. „Cooper este pregătit să lase în trecut acest proiect, însă pentru Gaga lucrurile stau altfel. Nu se poate distanța de rol și încă are sentimente legate de personaj și simte lucrurile cu multă emoție”.

În ciuda chimiei pe care au dovedit-o atât pe marile ecrane, cât și în timpul interpretării live de pe scena Premiilor Oscar, Lady Gaga a ținut să lămurească săptămâna trecută toate zvonurile cu privire la o relație amoroasă între ea și Cooper. Lady Gaga a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, iar acesta a întrebat-o ce crede despre zvonurile apărute.

După ce și-a dat ochii peste cap, gest care ne-a convins că nu se întâmplă nimic între ea și Bradley, artista a continuat prin a spune că „social media este toaleta internetului, iar ceea ce face culturii pop este groaznic”. „Oamenii au văzut iubire și, ghiciți ce, este exact ceea ce voiam…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.